Healthy Eating|Mese sănătoase

More Information

Mai Multe Informaţii

ADMISSIONS ADMITERE
CO-CURRICULAR EXTRACURRICULARE
SUMMER ACADEMY SUMMER ACADEMY

at mark twain international school, freshly-cooked meals are available for all our students daily and are included in tuition.

Age-appropriate, Tasty, with an International Touch

We take pride in the healthy international meals our cooks prepare with care, and provide 4 meals/day (breakfast, mid-morning snack, warm lunch, afternoon snack) for our Junior Campus students, and 3 meals/day (mid-morning snack, warm lunch, afternoon snack) for our Senior Campus students.   

Diverse & Nutritious

The School Kitchens are responsible for cooking and preparing diverse and tasty meals served in the school cafeterias daily for students and staff. All meals are prepared in house in an efficient and professional manner by dedicated personnel that is appropriately qualified and observes the high quality standards established by the institution in terms of nutrition quality and timeliness. The daily menus, approved by the school pediatrician and head nurse, seek to satisfy the taste of all clientele, while also observing the age-appropriate nutrition and hygiene requirements imposed by the Ministry of Health.   

La mark twain international school, toti elevii pot beneficia în fiecare zi de mese proaspat-gătite care sunt incluse in taxa de studii.

Gustoase, internaționale & adecvate fiecărei vărste

Ne mândrim cu felurile internaționale și sănătoase pe care le pregătesc bucătăresele noastre cu grijă, oferind 4 mese/zi (mic dejun, gustare de dimineață, dejun cald, fructe) elevilor din Campus Junior și 3 mese/zi (gustare de dimineață, dejun cald, fructe) elevilor din Campus Senior. 

Diverse & hrănitoare

Bucătăriile școlii gătesc și pregătesc zilnic, într-o manieră eficientă și profesională, mesele diverse și gustoase servite elevilor și personalului în sălile de mese din campusurile școlare. Activitatea de preparare a meniurilor este asigurată de personal propriu, calificat care respectă standardele de calitate a preparatelor realizate, precum și termenele de executare a acestora. În stabilirea meniurilor zilnice, aprobate de medicul pediatru școlar și de asistenta șefă, se urmărește satisfacerea tuturor gusturile elevilor respectând, în același timp, și cerințele nutriționale adecvate fiecărei vârste și de igienă impuse de Ministerul Sănătății.

Breakfast|Mic dejun

Milk & cereal, fresh buns, cheese slice, butter, apricot jam|Lapte cu cereale, chifle proaspete, felie de cașcaval/brânză telemea, unt, gem de caise

Mid-morning Snack|Gustare de dimineață

Mini sour cherry pie|Plăcintă cu vișine

Warm Lunch|Dejun cald Vegetable cream soup with croutons, oven-baked salmon fillet with oriental wild rice and lemon broccoli, season salad|Supă cremă de legume, file de somon la cuptor cu orez asiatic înăbușit și brocoli cu lămâie, salată asortată de sezon
Afternoon Fruit|Fructul de după-amiază Grapes|Struguri