Community|Comunitate

Green City Concerts|Concerte pentru o capitală mai verde

More Information

Mai Multe Informaţii

ADMISSIONS ADMITERE
CO-CURRICULAR EXTRACURRICULARE
SUMMER ACADEMY SUMMER ACADEMY

Mtis students are frequently invited to participate at environment awareness events and concerts taking place in the capital.  

Performing alongside professional artists for a good cause 

Mark Twain International School students are frequently invited to participate at environment awareness events and concerts taking place in the capital. The largest and most popular of these events is the Green City Concert that took place in the summer of 2010, in Revolution Plaza, Bucharest, where CRASH, the MTIS percussion band, performed in front or a large audience alongside well-known artists and bands such as SISTEM and Andreea, X-Factor competition winner.

Elevii MTIS sunt invitați frecvent să participe la evenimente și concerte pentru protecția mediului care au loc în capitală.  

Alături de trupe și artiști recunoscuți, pentru o cauză bună  

Elevii de la Mark Twain International School sunt invitați frecvent să participe la evenimente și concerte pentru protecția mediului care au loc în capitală. Cel mai mare și mai bine-cunoscut eveniment de acest tip este Concertul pentru un Oraș Verde care a avut loc în vara anului 2010 în Piața Revoluției din București, în cadrul căruia CRASH, trupa de percuție a MTIS, a susținut un recital în fața unui public numeros alături de trupe și artiști recunoscuți cum ar fi trupa SISTEM și Andreea, câștigătoare a concursului X-Factor.