Community|Comunitate

International Earth Day|Ziua Internațională a Pământului

More Information

Mai Multe Informaţii

ADMISSIONS ADMITERE
CO-CURRICULAR EXTRACURRICULARE
SUMMER ACADEMY SUMMER ACADEMY

MTIS students spend the day by participating in thematic chalk drawing competitions outdoors, by planting trees and seedlings, and by painting the trees in the school yard with lime.  

Raising awarenes of environmental issues 

Mark Twain International School students observe International Earth Day every year through a series of actions that are meant to raise awareness of environmental issues and to highlight the need for community service to help reduce local and global environmental problems such as pollution and degradation. MTIS students spend the day by participating in thematic chalk drawing competitions outdoors, by planting trees and seedlings, and by painting the trees in the school yard with lime.

Elevii MTIS folosesc această zi pentru a participa la competiții tematice de desene cu cretă pe asfalt, pentru a planta arbuști și plante tinere și pentru a vărui arborii din curtea școlii împotriva dăunătorilor. 

Conștientizarea problemelor ce afectează mediul înconjurător 

Elevii Mark Twain International School observă în fiecare an Ziua Internațională a Pământului printr-o serie de acțiuni care au scopul de a crește nivelul de conștientizare a problemelor ce afectează mediul și de a sublinia nevoia de a reduce aceste probleme la nivel local și global, cum ar fi poluarea și degradarea, prin aducerea unei contribuții personale întregii comunități. Elevii MTIS folosesc această zi pentru a participa la competiții tematice de desene cu cretă pe asfalt, pentru a planta arbuști și plante tinere și pentru a vărui arborii din curtea școlii împotriva dăunătorilor.