Community|Comunitate

SR Overview|Viziune RS

More Information

Mai Multe Informaţii

ADMISSIONS ADMITERE
CO-CURRICULAR EXTRACURRICULARE
SUMMER ACADEMY SUMMER ACADEMY

At Mark twain international school, Each sr initiative provides opportunities for social understanding and personal growth, beyond the rewarding feeling of being able to support others.

Intricate Components of Our School's Approach to Learning

Intricate components of our school's approach to learning about the world and to being active, caring members of it, MTIS social responsibility initiatives and outreach programmes regularly involve students of all ages in fund-raising projects, donation programmes and charitable events. Each initiative provides opportunities for social understanding and personal growth, beyond the rewarding feeling of being able to support less fortunate children or other members of the community, and of making a difference in their lives, no matter how small.  

Mark Twain International School is presently involved in the following social support areas: 

La Mark twain International School, Fiecare inițiativă RS oferă prilejuri de înțelegere a problemelor cu care se confruntă diverse grupuri sociale și de dezvoltare personală, dincolo de sentimentul plăcut de a putea da o mână de ajutor altora.  

Componente intrinseci ale educației 

Componente intrinseci ale educației oferite la MTIS prin care elevii învață despre lume și devin membri activi ai societății, preocupați nu numai de binele lor ci și al celorlalți, inițiativele de responsabilitate socială și programele de întrajutorare îi implică cu regularitate pe elevi în proiecte de stângere de fonduri, donații și evenimente cu scop caritabil. Fiecare inițiativă oferă prilejuri de înțelegere a problemelor cu care se confruntă diverse grupuri sociale și de dezvoltare personală, dincolo de sentimentul plăcut de a putea da o mână de ajutor unor copii defavorizați și de a aduce o schimbare pozitivă în viața lor, fie cât de mică.  

Mark Twain International School este implicată în prezent în următoarele acțiuni de sprijin social:  

  • În ajutorul copiilor, prin sprijinirea copiilor cu probleme și conștientizarea existenței lor, inclusiv a celor cu dizabilități, cu sindrom Down și a celor suferind de cancer 
  • Alinându-i pe bunici, prin oferirea de sprijin și confort pacienților în vârstă de la Institutul Ana Aslan 
  • Pod peste ape tulburi, prin alăturarea școlii la inițiative de sprijinire a victimelor dezastrelor naturale din întreaga lume  
  • O mână întinsă către școli, prin identificarea școlilor care au nevoie de sprijin și acordarea acestuia.
  • Festivalul brazilor de Crăciun, prin contribuția creativă la acțiunile organizației Salvați Copiii România, de sprijinire a accesului la educație.