Study|Educaţie

English: Language of Instruction|Imersiune în limba engleză

More Information

Mai Multe Informaţii

ADMISSIONS ADMITERE
CO-CURRICULAR EXTRACURRICULARE
SUMMER ACADEMY SUMMER ACADEMY

MTIS VIEWS LANGUAGE AS DECISIVE TO LEARNING, STRENGTHENING AND INFUSING THE ENTIRE CURRICULUM FROM THE EARLIEST AGE OF STUDY.

An Essential Factor in Intellectual Development 

Language is the means of communication, inquiry, study and research and is an essential factor in intellectual development, encouraging the growth of personal and international understanding. Mark Twain International School considers that the capacity to communicate in more than one language facilitates students' movement beyond their first language and national culture, increasing their awareness of the world, eventually enabling them to participate more fully in life as citizens of one world. 

Early Learning in English 

MTIS provides instruction in English from age 2, aiming at students developing fluency and skills through immersion in the target language. Upon request, contact time in Romanian is provided.

Limba este un factor decisiv în cadrul procesului de învățare, infuzând și întărind întregul curriculum de la cea mai fragedă vărstă de studiu.

Un rol important în dezvoltarea intelectuală 

Limba este mijloc de comunicare, de cercetare și studiu și este hotărâtoare în procesul de dezvoltare intelectuală, încurajând creșterea înțelegerii personale și internaționale. Mark Twain International School consideră că a avea capacitatea de a comunica în mai multe limbi facilitează deschiderea elevilor mai departe de limba maternă și cultura națională a fiecăruia, stimulând astfel deschiderea lor către lumea din care fac parte, precum și participarea mai bogată în timp ca cetățeni ai acestei lumi.   

Educație timpurie în limba engleză 

MTIS oferă educație în limba engleză de la vârsta de 2 ani. Aceasta este realizată prin imersiune în limba de studiu și urmărește dezvoltarea fluenței și a capacității de comunicare. Anumite componente ale programului de studiu sunt realizate în limba română.